Ei sunt cei doi tineri care i-au prins pe tâlharii din Mănăștur!

Ei sunt cei doi tineri care i-au prins pe tâlharii din Mănăștur!
| Foto: Facebook/IPJ Cluj

Bogdan și Cătălin sunt cei doi trecători care au i-au prins pe adolescenții care au smuls geanta unei tinere pe o stradă din Mănăștur și au luat-o la fugă.

Cei doi tineri din imagine nu au stat pe gânduri și au intervenit imediat ce au auzit strigătele de ajutor ale fetei jefuite miercuri, în plină zi, pe strada Bucegi din Cluj-Napoca. Tinerii i-au urmărit și i-au prins pe cei doi tâlhari minori, după care au chemat Poliția (detalii AICI).

"24 de ore într-un centru de reținere și arest preventiv, urmate de o altă măsură preventivă, un prejudiciu recuperat integral și un zâmbet sincer de mulțumire…. acestea au fost urmările spiritului civic pe care doi tineri de 22 și 23 de ani nu au ezitat să îl manifeste.
Bogdan și Cătălin se aflau pe strada Bucegi din Mănăștur când au auzit primele strigăte de ajutor ale unei tinere. Noi vă spunem acum că aceasta a fost abordată de doi băieți necunoscuți care au deposedat-o de geanta sa, însă Bogdan și Cătălin nu au surprins acel moment.
Strigăte de ajutor și doi băieți luând-o la goană…suficient pentru ei cât să nu rămână impasibili și să pornească în urmărirea lor. Pe strada Vidraru, însă, aproape de a fi prinși, cei doi urmăriți s-au făcut nevăzuți.
O scurtă privire între Bogdan și Cătălin - știau deja ce au de făcut. S-au despărțit imediat, fiecare alergând pe urmele unuia dintre făptuitori. Câteva momente a durat până când Bogdan l-a prins pe unul dintre băieți, apelând de îndată 112 și relatând cele întâmplate.
Imediat după sosirea echipajului de poliție, Cătălin s-a întors cu cel de-al doilea făptaș, surprins la intersecția străzilor Islazului cu Frunzișului.
Bogdan, Cătălin, Vă mulțumim! Nu pentru că ați fost persoanele potrivite la momentul potrivit, ci pentru că ați ales acest lucru, fără a sta nicio secundă pe gânduri!", au transmis reprezentanții Inspectoratului de Politie Judetean Cluj, pe pagina de Facebook a instituției.

 

Comenteaza