Tâlhărie în plină stradă în Mănăștur. Hoții au luat-o la goană, dar au fost prinși de doi trecători

Tâlhărie în plină stradă în Mănăștur. Hoții au luat-o la goană, dar au fost prinși de doi trecători

Doi adolescenți din Cluj au ajuns în arest după ce au smuls geanta unei tinere și au fugit. Aceștia au fost prinși de doi tineri aflați în trecere și au fost predați polițiștilor.

Polițiștii clujeni au reținut pentru 24 de ore, doi tineri de 15 și 16 ani, din comuna Borșa și din municipiul Cluj-Napoca, care au încercat să jefuiască o tânără. Incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 13.00, pe o stradă din cartierul Mănăștur.

În fapt, în timp ce se deplasau pe stradă, cei doi i-ar fi smuls geanta unei tinere de 20 de ani, din Cluj-Napoca. Alarmați de strigătele tinerei, doi trecători în vârstă de 22 și 23 de ani, i-au urmărit și prins pe cei doi, ulterior sesizând polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție, care s-au deplasat la fața locului.

"În urma controlui corporal efectuat de către polițiști, asupra minorilor a fost identificată geanta și suma de 30 de lei, aparținând tinerei, prejudiciul fiind astfel recuperat în totalitate. Cei doi au fost prezentați magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile", precizează IPJ Cluj.

Comenteaza