Şeful Protecţiei Consumatorilor Cluj a fost mazilit; cine îl înlocuieşte

Şeful Protecţiei Consumatorilor Cluj a fost mazilit; cine îl înlocuieşte
Noul şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor, de la Cluj, este de săptămâna trecută Cristian Nicula, după ce Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a decis să-şi reorganizeze structura.

Comisariatele Judeţene pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) nu mai au personalitate juridică, acestea fiind arondate Comisariatelor Regionale pentru Protecţia Consumatorilor, din subordinea ANPC. Conform actului normativ de organizare şi funcţionare s-au constituit opt regiuni cu personalitate juridică, din care face parte şi Comisariatul Regional Pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Nord Vest Cluj, cu sediul la Cluj-Napoca. Vezi de ce a fost schimbat din funcţie fostul şef al CJPC Cluj, Mircea Radu

Acesta  a trimis presei, în luna iunie, o scrisoare deschisă prin care şi-a exprimat nemulţumirea că i s-a acordat calificativ satisfăcător la ultima sa evaluare de către ANPC. „Am fost singurul din ţară care a primit calificativul «satisfăcător». Cei de la conducerea ANPC aveau un dosar cu apariţiile Clujului în presă şi m-au chemat în şedinţe ca să nu mai spun lucrurilor pe nume cu privire la hipermarketuri", a transmis atunci Radu, care afirma că i se pregăteşte eliberarea din funcţie. "Sigur vor să mă schimbe. Noi, cei din teritoriu, duceam greul, iar la Bucureşti, unde nu se prestau activităţi, erau salarii de 10.000-11.000 de lei", a precizat Mircea Radu. El nu a putut fi contactat astăzi pentru a-şi exprima părerea despre înlocuirea sa din funcţie.

Comenteaza