Bărbat cercetat pentru uciderea propriului tată

Bărbat cercetat pentru uciderea propriului tată
Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii clujeni, suspectat fiind de uciderea propriului tată.

În dimineaţa zilei de luni, în urma unei sesizări, poliţiştii au pornit o investigaţie privind condiţiile suspecte de producere a decesului unui bărbat de 87 de ani din comuna Pălatca.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca, unde, în urma necropsiei, "s-a stabilit că decesul bărbatului a survenit ca urmare a mai multor lovituri cu un corp dur aplicate pe corpul bărbatului, în zona cervical-posterior şi temporal drept", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

Suspect de săvârşirea faptei este chiar fiul acestuia, un bărbat de 59 de ani, care, în urma verificărilor efectuate, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

"În cursul zilei de azi, bărbatul a fost prezentat instanţei, faţă de acesta luându-se măsura internării medicale provizorii la Clinica de Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj", au mai informat reprezentanţii IPJ Cluj.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,omor", faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Etichete
Comenteaza