Antonescu la Cluj: Nici Băsescu, care ştie ceva, nu ne cunoaşte secretele

Antonescu la Cluj: Nici Băsescu, care ştie ceva, nu ne cunoaşte secretele
Copreşedintele USL, Crin Antonescu, a subliniat astăzi la Cluj că niciunul dintre adversarii politici, inclusiv preşedintele Traian Băsescu, nu cunoaşte secretele uniunii social-liberale.

Nici Mihai Răzvan Ungureanu nu ne ştie secretele, nici Traian Ungureanu. Nici Traian Băsescu, care ştier ceva, nu le cunoaşte. Secretele nouă sunt în principal două: legătura cu oamenii reali, în suferinţă, cu oameni care vor să lucreze şi să creeze aici. Iar în al doilea rând este unitatea între noi, că suntem liberali, pesedişti sau conservatori, muntebni sau ardeleni", a arătat Crin Antonescu, în uralelele celor aproximativ 1.000 de persoane prezente la lansarea candidaţilor Uniunii Social Liberale (USL) din judeţul Cluj.

Copreşedintele USL a vorbit, în discursul său de la Casa de Cultură a Studenţilor, unde a avut loc evenimentul, despre candidaţii pe care îi propune uniunea la Cluj, respectiv despre liniile directoare ale USL-ului.

"Niciunul din liderii USL, niciunul din noi nu are alt gând decât România în Europa, România occidentală, România partener adevărat cu SUA, membru în NATO, UE. Ce ne deosebeşte de alţii este că vrem să dăm conţinut cu adevărat acestui lucru", a precizat Antonescu.

 

Comenteaza