2020. Termenul pentru finalizarea lotului 1 al Autostrăzii Sebeș-Turda

2020. Termenul pentru finalizarea lotului 1 al Autostrăzii Sebeș-Turda

Termenul pentru finalizarea lotului 1 al Autostrăzii Sebeș-Turda, care are 17 kilometri și se întinde de la Sebeș până la Sântimbru, este 2020, care poate fi respectat dacă antreprenorul general Impresa Pizzarotti menține același ritm bun pe care l-a avut în acest an când lucrările au avansat foarte bine, iar progresul fizic depășește 62%.

Coordonatorul de contract, reprezentant al firmei de consultanță Egis, Constantin Mazilu, a declarat, pentru Ziarul Unirea, că termenul de finalizare a lucrărilor este 20 mai 2020.  ”Intenția noastră e să se finalizeze lucrările principale din contract astfel încât să putem face o recepția la terminarea lucrărilor la finalul anului 2019.

Asta presupune o inspecție preliminară, cu reprezentanții beneficiarului (n.r. – Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România)”, a spus ing. Constantin Mazilu, responsabil cu urmărirea din teren a efectuării lucrărilor și raportarea situației către beneficiar.

În ceea ce privește o eventuală inaugurare în 2019, cu continuarea anumitor lucrări până în 2020, suntem foarte sceptici, având în vedere că lotul este finalizat în proporție de peste 62%, iar în acest an, care a fost cel mai bun, s-au avansat circa 23 de puncte procentuale.

Comenteaza