Workshop de dezvoltare personală pentru tineri, la CCS

Workshop de dezvoltare personală pentru tineri, la CCS
Studenţii care doresc să îşi descopere laturile nebănuite ale personalității lor se pot înscrie, în mod gratuit, la workshopul intitulat "Skill Up".

Evenimentul va avea loc în data de 9 martie, de la 16:30, în Sala Europa din cadrul Casei de Cultură a Studenților, iar în cadrul lui tinerii vor putea afla noi strategii de dezvoltare în domenii precum marketingul, antreprenoriatul, inteligența emoțională şi creativitatea.

„Skill Up ar putea fi exact acel eveniment care va forma viitorul tău. Vei descoperi noile oportunități și căi pentru personalitatea ta, vei afla poveștile unor oameni care au fost cândva ca și tine și au decis ulterior să se alăture unei organizații de tineret, să facă voluntariat în străinătate, să își dezvolte comunitățile și să aducă o schimbare", a afirmat Ioana Dobrău, unul din organizatori. 

Participarea la eveniment este gratuită pe baza înscrierii, în limita locurilor disponibile. De aceea, cei interesați sunt rugați să își rezerve un loc, accesând https://goo.gl/fIyLD5.

Comenteaza