La Lorraine a început să racoleze oameni prin satele Clujului

La Lorraine a început să racoleze oameni prin satele Clujului

Fabrica de produse congelate de panificație din Câmpia Turzii s-a apucat să recruteze personal din satele Clujului după ce în anii precedenți și-a adus oameni din Vietnam.  

Echipa de recrutare va derula un turneu prin satele Bolduț, Boian, Ceanu Mare, Soporu de Câmpie și Frata pentru a aduce de acolo personal pentru posturile sale disponibile: ambalatori manuali, manipulanți de marfă, tehnicieni de mentenanță și operatori de echipamente de linie. "Detalii despre beneficiile și atribuțiile fiecărui post vor fi discutate la fața locului", susțin reprezentanții La Lorraine.

Fabrica de panificație a recrutat, în 2019, 50 de vietnamezi, programând și alt doilea lot, deoarece nu mai avea personal care să îi susțină extinderea. Zona Turda - Câmpia Turzii era un perimetru unde s-au închis combinate metalurgice și de prelucrare a sticlei, fabrici de produse chimice sau materiale de construcții.

Dacă vechea fabrică de panificație din Turda a fost executată silit, în municipiul vecin, grupul belgian La Lorraine a realizat, în incinta parcului industrial Reif, cea mai mare unitate de producție de pâine precoaptă congelată din Estul Europei, în urma unei investiții de 60 de milioane de euro, având peste 300 de angajați.

Comenteaza