Cum arată viitorul centru logistic Dedeman din Turda

Cum arată viitorul centru logistic Dedeman din Turda
Lucrările la depozitul de pe locația fostei fabrici Casirom sunt în toi | Foto: Asa Cons

În două luni pe șantierul pentru viitorul depozitul logistic al rețelei de magazine de bricolaj Dedeman au fost montați 6.000 mc de elemente de prefabricate din beton, a anunțat constructorul Asa Cons România (ACR).

“Există o emulație în zona Turzii; de la un șomaj imens, de după intrarea în faliment a combinatului, s-a ajuns în zilele noastre la șomaj zero. Dedeman își construiește acum depozitul în zonă, Kaufland își va extinde centrul logistic pentru a putea depozita și produse congelate.

La rândul nostru, ne-am mărit capacitatea de fabricație cu câte o linie nouă de producție cam la fiecare doi ani. A fost important și sprijinul administrației locale care a acceptat să se preia în proprietate publică drumul de acces la Parcul Industrial Reif, pentru a putea fi modernizat”, spune Răzvan Boșomoiu, director general al fabricii de panificație La Lorraine România.

Noul centru logistic al Dedeman, ce va avea o suprafață de 47.000 ha, este situat în zona industrială a municipiului Turda, pe amplasamentul fostei fabrici de cărămizi refractare Casirom - Silica. Constructorul turdean a realizat și centrul logistic Dedeman de la Techirghiol, dar și mai multe magazine, inclusiv cel din Turda, o investiție de 10 milioane de euro.

Dedeman Bacău este cea mai mare companie antreprenorială din România, cu o cifră de afaceri de 1,4 miliarde de euro în 2018. Aceasta comercializează 45.000 de repere care provin 84% de la producători naționali, iar restul din import. Grupul controlat de frații Adrian și Dragoș Pavăl înglobează 11.000 de angajați.

Comenteaza