Video Hotelul Royal Classic, redeschis după modernizarea "de criză"

Hotelul Royal Classic, redeschis după modernizarea "de criză"
Unitatea turistică din Gheorgheni și-a deschis terasa, dar nu și restaurantul

Unitatea de turism de trei stele din cartierul clujean Gheorgheni a fost reactivată după trei luni de pauză, timp în care managementul a decis modernizarea spațiilor de cazare. Totuși, hotelul nu va organiza evenimente de amploare.  

Odată cu redeschiderea hotelului, a devenit funcțională și terasa acestuia, conform conducerii Royal Classic. “În continuare organizăm și evenimente , dar având limita de 20 de persoane. Vă asigurăm că am implementat măsuri de protecție și prevenție împotriva coronavirusului”, au transmis reprezentanții hotelului.

Managementul Royal Classic a decis să închidă unitatea de cazare la mijlocul lunii aprilie, ca măsură de precauție, după declararea stării de urgență în România, ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Majoritatea hotelurilor din Cluj sunt acum funcționale, însă doar cu partea de cazare și terase, mai puțin cu restaurantele și parțial cu cea de evenimente. Odată cu venirea verii West City, Opera Plaza, Royal Classic, Transilvania, Golden Tulip sau cele două Hilton și-au anunțat reintrarea pe piață.

În martie, opt unități hoteliere din județ, cu 800 de angajați, au solicitat autorităților naționale și locale să le scutească de taxele și impozitele pe tot acest an pentru a face față crizei generate de coronavirus. Sute de astfel de unități turistice din țară au fost închise atunci din lipsa de clienți și a evenimentelor anulate. 

Comenteaza