15 proiecte de unități turistice în județul Cluj

15 proiecte de unități turistice în județul Cluj

La nivel național sunt în derulare 190 de proiecte în sectorul hotel și relaxare, dintre care aproape 10% erau în județul Cluj.   

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Conform asistenței virtuale de vânzare la șantiere (VICTA) a companiei clujene IBC Focus, în luna iunie a acestui an au fost identificate și monitorizate 190 de proiecte încadrate în domeniul hotel & relaxare, cu destinație unități de cazare.  

La nivel de valori cumulate, se estimează investiții peste 1 miliard de lei, cele mai multe fiind înregistrate în Tulcea (25 proiecte identificate), Constanța (18 proiecte) și Cluj (15 proiecte). 67 de proiecte sunt în prezent în căutare de oferte pentru servicii sau produse.

Printre ele se numără un complex de vile cu restaurant (județul Brașov), cu o valoare estimată la 6 milioane de lei, un motel cu etaj și spa, care include 18 camere (Cluj), o pensiune turistică de 15 camere și apartamente (Mureș), o pensiune agroturistică de 3*, cu șase camere, cu piscină, saună și jacuzzi (Bihor) sau o agropensiune cu șapte camere (Hunedoara).

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza