Primăria aruncă cu bani din buzunarul clujenilor pentru procesul cu Impact. Vezi cât plăteşte VIDEO

Primăria aruncă cu bani din buzunarul clujenilor pentru procesul cu Impact. Vezi cât plăteşte VIDEO
Primăria aruncă cu bani din buzunarul clujenilor. Obligată să îşi angajeze avocat pentru procesul cu Impact , municipalitatea a descalificat la prima licitaţie singurul ofertant, firma Boştină şi Asociaţii, care ceruse un onorariu de 9.000 de euro. Boştină şi Asociaţii a fost singurul ofertant şi la a doua licitaţie, numai că acum, dacă va dori să fie apărată de această casă de avocatură, primăria va trebui să plătească cu 2.000 de euro în plus din banii contribuabililor.

La cea de a doua licitaţie organizată de Primăria Cluj-Napoca pentru desemnarea casei de avocatură care să o reprezinte în procesul cu firma Impact a fost depusă o singură oferta. Este vorba de Boştină şi Asociaţii, deşi societatea a fost descalificată la prima licitaţie la care a participat.

"Conform procedurilor legale, dacă oferta întruneşte condiţiile din caietul de sarcini se poate valida şi se poate semna un contract în conformitate cu prevederile legale", spune purtătorul de cuvânt Oana Buzatu.

De această dată, suma solicitată de Boştină şi Asociaţii este cu aproape 2.000 de euro mai mare. Dacă la prima licitaţie casa de avocatură a cerut un onorariu de 9.000 de euro pentru a reprezenta primăria în faţa instanţei, de această dată solicită peste 11.000 de euro, conform viceprimarului Laszlo Attila. Oferta va fi analizată de comisia de licitaţie. Următorul termen al procesului de 60 de milioane de euro dintre Primărie şi firma Impact a fost fixat pentru 14 martie.

Reporter: Cosmin Oanţă
Imagine: Florin Dan

Comenteaza