Foto Directorul CNAIR, vizită surpriză pe șantierele loturilor 1 și 2 ale Autostrăzii Sebeș – Turda

Directorul CNAIR, vizită surpriză pe șantierele loturilor 1 și 2 ale Autostrăzii Sebeș – Turda
Vizita Autostrada Sebes Turda
Vizita Autostrada Sebes Turda
Vizita Autostrada Sebes Turda
Vizita Autostrada Sebes Turda

Sâmbătă, Sorin Scarlat, directorul CNAIR, a efectuat o vizită inopinată pe șantierele loturilor 1 și 2 ale Autostrăzii Sebeș – Turda.

Ziua de 8 februarie a adus o vizită surpriză a directorului Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) la șantierele Autostrăzii Sebeș – Turda. Sorin Scarlat a vizitat șantierele loturilor 1 și 2 a solicitat antreprenorilor care execută lucrări la cele două loturi să respecte angajamentele asumate la preluarea lucrării.

"Am văzut că antreprenorul execută lucrari de terasamente în amplasamentul nodului rutier de la Sebeș (nod ce va asigura legătura autostrăzilor A1 cu A10). Pe lotul 2, antreprenorul execută lucrări la bretelele nodului rutier Teiuș, lucrări permise și posibile în această perioadă.

Acum, la inceput de an, când stabilim programul și calendarul de implementare le-am solicitat antreprenorilor să-și mobilizeze resursele astfel încât să respecte angajamentele asumate și la sfârșitul anului 2020 să putem circulă și pe cele doua loturi.

La lotul1, stadiul fizic al lucrărilor este de 83 % iar la lotul 2 este de peste 62 %. Antreprenorii trebuie sa înțeleagă necesitatea finalizării acestor tronsoane de autostradă în decursul acestui an", a spus Scarlat.

Comenteaza