Bandă dedicată pentru tramvai și pe strada Horea? Boc: "E o analiză de multă, multă vreme"

Bandă dedicată pentru tramvai și pe strada Horea? Boc: "E o analiză de multă, multă vreme"

Primarul Emil Boc a spus că banda dedicată pentru tramvai de pe strada Splaiul Independenței este un succes şi că experții și-au îndreptat atenţia spre strada Horea.

”E o analiză de multă vreme. Tot culoarul de tramvai. Aștept o decizie de la Comisia de circulație să îmi fie propusă, pentru a le putea supune dezbaterii publice. Avem în analiză, dar nu e nimic cert. Doar în analiză. Sunt implicații multe, majore. Trebuie să ținem cont de multe lucruri, pronind de la Ambulanță, salvări, și chestiuni de siguranță publică, până la volumul de trafic și dificultățile existente. Gândim în diverși pași implementarea acestor măsuri. Avem în analiză, dar nimic în implementare în orizontul imediat”, a declarat primarul Emil Boc, la ZIUA LIVE. 

Edilul a mai spus că banda dedicată pentru tramvai de pe Splaiul Independenței funcționează ideal, dar că marele test va fi în septembrie, când începe școala. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza