Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Temperaturile vor fi, în general, mai mari decât cele normale pentru următoarele patru săptămâni, potrivit prognozei meteo.

Săptămâna 12 – 19 octombrie
Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în jumătatea estică a ţării, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile intracarpatice şi la munte.

Săptămâna 19 – 26 octombrie
Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai
ales în zonele montane.

Săptămâna 26 octombrie - 2 noiembrie
Temperatura medie a aerului se va situa uşor peste cea specifică pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general
deficitar, în cea mai mare parte a ţării.

Săptămâna 2 – 9 noiembrie
Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

 

Etichete
Comenteaza