Cum ne revenim după mâncarea grea de sărbători. Sfaturile prețioase ale specialiștilor

Cum ne revenim după mâncarea grea de sărbători. Sfaturile prețioase ale specialiștilor
| Foto: kudika.ro

Nutriționiștii ne dau câteva sfaturi pentru a scăpa cât mai curând de kilogramele depuse în perioada sărbătorilor de iarnă. Consumul de lichide și plimbările fac minuni pentru a reveni la o formă cât mai bună.

Renunțați la resturile de mâncare rămase

Cât timp frigiderul este plin de friptură, salată cu maioneză, cârnați și piftie este greu să revii la vechea siluetă. De aceea, specialiștii ne sfătuiesc să donăm resturile de mâncare care ne-au rămas de la Crăciun și Revelion, scrie adevarul.ro.

Beți multă apă
 
Cu ocazia Crăciunului mâncăm multă ciocolată, torturi, dar și alte dulciuri rafinate. Pentru a elimina  toxinele din organism, beți multă apă, ceaiuri.

Plănuiți-vă activități în aer liber

Ieșiți la plimbare pentru a digera mai bine mâncarea și a dormi mai bine. Deși este mai tentant să leneviți în față televizorului, o plimbare de jumătate de oră este cel mai bun remediu pentru a avea un tonus bun.

Consumați proteine

Pentru micul dejun consumați proteine pentru a vă accelera metabolismul. Un ou fiert pe pâine prăjită sau un iaurt cu conținut scăzut de grăsime, cu miere și nuci este un mic dejun minunat dacă vreți să scapi de greutatea acumulată pe perioada sărbătorilor.

Comenteaza