Activitate exclusiv online până în 10 decembrie la centrul de relații cu utilizatorii de pe Taberei al Electrica Cluj

Activitate exclusiv online până în 10 decembrie la centrul de relații cu utilizatorii de pe Taberei al Electrica Cluj

Având în vedere contextul epidemiologic actual generat de pandemia de Covid- 19, Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord – Sucursala Cluj-Napoca anunță că activitatea de acces la rețea a Centrului de relații cu utilizatorii de pe str. Taberei, nr. 20 din Cluj-Napoca, se va desfasura exclusiv on-line in perioada 25.11.2020 – 10.12.2020.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

În această perioadă, solicitanții pot trasmite documentațiile aferente procesului de racordare la rețea prin poșta electronică, la adresele de e-mail office.cluj@distribuție-energie.ro sau accesretea.cluj@distribuție-energie.ro .

SDEE Transilvania Nord asigură toți consumatorii că implementează cu strictețe toate recomandările emise de autoritățile publice în această perioadă și depune toate eforturile pentru ca activitatea să nu fie perturbată, anunţă Biroul de Presă al SDEE Transilvania Nord.

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord (SDEE Transilvania Nord), parte a Grupului Electrica, este operatorul de distribuție a energiei electrice care deservește zona de Nord-Vest a Transilvaniei. Compania își desfășoară activitatea în județele Satu Mare, Maramureș, Bistrița Năsăud, Bihor, Sălaj și Cluj, având o arie de operare de aproximativ 34.160 kilometri pătrați. Cu o tradiție de 120 de ani, SDEE Transilvania Nord oferă servicii pentru aproximativ 1.2 milioane de consumatori, prin intermediul unei rețele de distribuție cu o lungime de peste 43.500 kilometri și a unei echipe de peste 2.230 de angajați. Mai multe informații despre SDEE Transilvania Nord pot fi găsite pe platforma www.distributie-energie.ro.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza