Un polițist s-a împușcat cu pistolul din dotare în mașina de Poliție. Este al doilea caz într-o singură zi

Un polițist s-a împușcat cu pistolul din dotare în mașina de Poliție. Este al doilea caz într-o singură zi

Un poliţist în vârstă de doar 22 de ani a fost găsit mort, joi, în autospeciala de Poliţie, pe un câmp. Tot joi, un alt polițist s-a împușcat într-un cimitir.

Teribilul incident s-a produs ieri în comuna Cumpăna din județul Constanța. IPJ Constanţa a fost sesizat, joi seară, în jurul orei 20.30, cu privire la faptul că în comuna Cumpăna a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împuşcată la nivelul capului. 

“În urma deplasării la faţa locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 22 de ani, din judeţul Vâlcea. Totodată, s-a constatat faptul că acesta este poliţist activ al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, fiind încadrat din anul 2023”, au precizat poliţiştii, potrivit News.ro.

Potrivit surselor Europol Constanţa, poliţiştul de 22 de ani a venit mai devreme la muncă, a luat o citaţie pentru a avea pretext să iasă pe teren, s-a urcat în maşina de Poliţie, a mers pe un câmp şi s-a împuşcat în cap. Glonţul ar fi ieşit din portieră. Când a fost găsit, poliţiştii au constatat că portierele de la maşina de Poliţie erau blocate şi au fost nevoiţi să spargă un geam pentru a putea intra în autoturism. 

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, pentru ucidere din culpă.

Încă un polițist și-a luat viața cu arma din dotare

Un polițist din Botoșani a fost găsit mort, cu o rană provocată de armă în zona capului, într-un cimitir din Botoșani.

Agentul, în vârstă de 47 de ani, trecea printr-o dramă cumplită, spun surse din Poliție. Fetița lui, pe care o chema Andreea, a murit când avea doar un an zile. Polițistul și-a pus capăt zilelor chiar de Sf. Andrei, lângă mormântul copilului, conform ziare.com.

”Astăzi, 30 noiembrie, în jurul orei 10.30, Inspectoratul de Poliție Judeţean Botoșani a fost sesizat cu privire la faptul că, în comuna Vlăsinești, a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.

În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 47 de ani, din municipiul Botoșani”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Comenteaza