Descoperire macabră. O femeie a fost găsită împușcată în piept, în mașina sa, într-o pădure

Descoperire macabră. O femeie a fost găsită împușcată în piept, în mașina sa, într-o pădure

O femeie de 36 de ani a fost găsită împuşcată în piept, în maşina sa, într-o pădure. Ea a fost declarată decedată, după ce manevrele de resuscitare nu au dat rezultat.

Evenimentul trafic a avut loc într-o pădure din județul Tulcea. Soţul femeii anunţase Poliţia că ea a luat arma letală din casă şi a dispărut.

Potrivit IPJ Tulcea, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Baia au fost sesizaţi, vineri, de către un bărbat, cu privire la faptul că soţia sa, de 36 ani, ar fi sustras de la domiciliul acestora o armă letală, pe care acesta o deţinea în mod legal, şi ar fi dispărut.

”În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, femeia a fost găsită într-o pădure din localitatea Slava Cercheză, în autoturismul personal, cu o plagă împuşcată în zona pieptului. Ulterior, la faţa locului au intervenit echipaje medicale, fiind efectuate manevre de resuscitare, însă, din nefericire, a fost declarat decesul femeii”, a transmis IPJ Tulcea, conform News.ro.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Comenteaza