Traian Abrudan și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al comunei Florești

Traian Abrudan și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al comunei Florești

Acesta candidează din partea Partidului Verde, după ce, în martie 2024, și-a dat demisia din PNL.

În CV-ul politic al lui Traian Abrudan figurează funcția de consilier local PNL la Florești, între 2012 și 2020, și cea de consilier județean PNL, între 2020 și 2024.

„Am crescut în Florești, am copilărit aici și trăiesc în această comunitate. Cunosc nevoile reale ale oamenilor și vreau să fac tot ce este posibil pentru a aduce îmbunătățiri semnificative în viața locuitorilor din Florești", a declarat Traian Abrudan, care candidează la funcția de primar al comunei Florești din partea Partidului Verde.

Acesta susține că își propune să ofere soluții concrete și eficiente pentru problemele cu care se confruntă comunitatea, incluzând infrastructura precară, lipsa de spații la creșe, grădinițe și școli sau lipsa implicării autorităților în domeniul culturii și al sportului.

„Îmi doresc ca Floreștiul să fie o comună pentru toți floreștenii, un spațiu în care fiecare locuitor să se simtă acasă și să beneficieze de condiții de trai și de dezvoltare pe măsura așteptărilor”, a spus mai Traian Abrudan.

Comenteaza