News alert "U" Cluj a oficializat despărțirea de Bogdan Vătăjelu. Fundașul nu mai făcea parte din planurile lui Sabău

"U" Cluj a oficializat despărțirea de Bogdan Vătăjelu. Fundașul nu mai făcea parte din planurile lui Sabău
| Foto: FC Universitatea Cluj

Sosit la începutul sezonului, fotbalistul în vârstă de 30 de ani nu va mai continua alături de "studenți".

"FC Universitatea Cluj și fundașul Bogdan Vătăjelu au ajuns astăzi la un acord de încetare a colaborării.

Jucătorul în vârstă de 30 de ani a bifat 25 prezențe în tricoul Universității în acest sezon. Îi mulțumim pentru munca depusă la ”U” și îi dorim mult succes în continuare", a transmis clubul clujean.

De-a lungul carierei, fundașul a mai evoluat pentru CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, CS U Craiova, Sparta Praga și Jablonec.

ZIUA de CLUJ a anunțat la mijlocul săptămânii că fundașul stânga era pe făraș deoarece, în jumătatea de an petrecută la "U" nu a dat randamentul așteptat de club și de suporteri, având ai multe meciuri slabe decât bune în tricoul alb-negru.

Totul a culminat cu prestația dezastruoasă din meciul cu fosta sa echipă, CSU Craiova (2-2), când Bogdan Vătăjelu a comis un penalty stupid: în loc să dea în minge, l-a nimerit pe Markovici, centralul Radu Petrescu a arătat punctul cu var, iar oltenii au deschis astfel scorul.

Nu a fost prima gafă a fundașului de la care Șepcile roșii aveau speranțe mari la începutul campionatului. Acesta și-a etalat "calitățile" de gafeur încă din etapa a 2-a, într-un U Cluj - Rapid (0-3) jucat la Mediaș, când Vătăjelu a marcat un autogol greu de digerat de către clujeni: în loc să respingă o minge relativ simplă din fața porții, a șutat cu forță în propria poartă fără să fi avut vreun adversar în preajmă.

Aceste prestații submediocre i-au semnat sentința lui Bogdan Vătăjelu, care a fost anunțat că este liber să își caute echipă. cel mai probabil, fotbalistul va da curs unei oferte din Kazahstan.

Comenteaza