Video Vătăjelu, pe făraș la "U". Prestațiile fundașului l-au dezamăgit pe Ioan Ovidiu Sabău

Vătăjelu, pe făraș la "U". Prestațiile fundașului l-au dezamăgit pe Ioan Ovidiu Sabău
| Foto: FC Universitatea Cluj / Facebook

Adus în vară la Cluj după despărțirea de Universitatea Craiova, Bogdan Vătăjelu (30 de ani) are zilele numărate la FC Universitatea Cluj.

Fundașul stânga nu a dat la "U" randamentul așteptat de club și de suporteri. A avut ai multe meciuri slabe decât bune în tricoul alb-negru.

Totul a culminat cu prestația dezastruoasă din meciul cu fosta sa echipă, CSU Craiova (2-2), când Bogdan Vătăjelu a comis un penalty stupid: în loc să dea în minge, l-a nimerit pe Markovici, centralul Radu Petrescu a arătat punctul cu var, iar oltenii au deschis astfel scorul.

Nu a fost prima gafă a fundașului de la care Șepcile roșii aveau speranțe mari la începutul campionatului. Acesta și-a etalat "calitățile" de gafeur încă din etapa a 2-a, într-un U Cluj - Rapid (0-3) jucat la Mediaș, când Vătăjelu a marcat un autogol greu de digerat de către clujeni: în loc să respingă o minge relativ simplă din fața porții, a șutat cu forță în propria poartă fără să fi avut vreun adversar în preajmă.

Aceste prestații submediocre i-au semnat sentința lui Bogdan Vătăjelu, care a anunțat că este liber să își caute echipă. Prima variantă este în Kazahstan, de unde fundașul de 30 de ani are o ofertă despre care a scris și digisport.ro.

Totul se va decide în următoarele zile, dar un lucru e cert: Bogdan Vătăjelu a pierdut încrederea staff-ului tehnic.

În acest sezon, fundașul stânga a evoluat în 25 de partide pentru clujeni, 22 în Superliga (1 assist) și trei în Cupa României (1 assist).

Comenteaza