Un fost antrenor al CFR-ului îl critică pe Șumudică: “Și maseurul reușea să califice echipa”

Un fost antrenor al CFR-ului îl critică pe Șumudică: “Și maseurul reușea să califice echipa”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Actualul tehnician al campioanei a fost ironizat după eșecul suferit în Serbia, 0-4, în fața celor de la Steaua Roșie Belgrad.

CFR Cluj a suferit una dintre cele mai mari umilințe europene din istoria clubului, în play-off-ul Europa League. La finalul partidei, Marius Șumudică și-a criticat jucătorii, iar reacția sa a fost taxată imediat de un fost antrenor din Gruia.

Vasile Miriuță l-a criticat pe actualul tehnician al campioanei și susține că Șumudică nu se potrivește cu stilul CFR-ului.

“Să fim serioși, nu zic că Șumudică nu e un antrenor bun, dar și maseurul dacă stătea pe bancă în Gibraltar sau cu cei din Bosnia reușea să califice echipa. Păi nu e așa? De ce să nu spunem lucrurilor pe nume?

Eu eram sigur și nu-i contest meritele lui Șumudică, dar puteam să semnez că nu se pliază la CFR, cunosc clubul, am antrenat doi ani acolo, eram sigur că nu se pliază pe stilul CFR-ului.

Asta nu e o scuză, că n-are jucători! Nu îți critici jucătorii niciodată, cu jucătorii ăștia te-ai bătut la campionat, cu jucătorii ăștia ai mers mai departe”, a spus Miriuță la Look Sport.

Comenteaza