”U”, meci de zece cu Viile Dejului. Lemac a ajuns la cota 15

”U”, meci de zece cu Viile Dejului. Lemac a ajuns la cota 15
”Studenții” își consolidează statutul de lider și ajung la 28 puncte în actuala stagiune. Trupa lui ”Papi” are un golaveraj de 57-5 după partida cu echipa din Dej.

"U" Cluj a învins cu 10-0 Viile Dejului, pe arena din Parcul Central, sâmbătă, în runda cu numărul 11 din Liga a IV-a. Este a noua victorie înregistrată de "Șepcile roșii" în actuala stagiune de campionat.

HÎMPEA DESCHIDE RECITALUL

Elevii lui "Papi" au avut nevoie de doar patru minute pentru a deschide scorul. Reușita i-a aparținut lui Darius Hîmpea (4).

LEMAC AJUNGE LA COTA 15

Brian Lemac (21 ani) a înscris nu mai puțin de patru goluri în partide de pe Cluj Arena. Primul gol a venit dintr-un șut simplu (27). Către finalul primei reprize, Lemac a fructificat o centrare a lui Goga de pe partea stângă (38). Același jucător a marcat cu capul pentru 4-0 în debutul reprizei secunde (46). Centrarea a venit de Fizeșan. La doar câteva secunde distanță, Lemac este servit perfect de Goga pentru 5-0 (47).

GOGA ȘI PINTEA ÎNCHID TABELA

Veteranul Goga a semnat al șaselea gol al partidei (55). 12 minute mai târziu, căpitanul Giurgiu a punctat pentru 7-0 de la punctul cu var (67). Mijlocașul de 34 ani a realizat dubla după alte opt minute (75). Tabela avea să fie închisă de Goga (88) și Pintea (90) în ultimele două minute de joc.

După acest rezultat, Universitatea își consolidează statutul de lider, cu 28 puncte și un golaveraj de 57-5. Viile Dejului rămâne pe 11, cu doar 7 puncte și un golaveraj de 13-30.

"Trebuie să ne respectăm condiția, presiunea există indiferent de nivel la "U" Cluj. Am bifat ceea ce ne-am propus, suntem în creștere și am terminat meciul cu cinci copii născuți în 1999 pe teren. Ne-am dorit să pasăm mult, să fim prezenți în fața porții, să ocupăm bine terenul. Sper că a fost un spectacol agreabil, dar mai important este scopul: să promovăm cât mai repede în Liga a III-a. Am vorbit cu Lemac atât la pauză cât și la final, am clarificat ce era de clarificat. Vreau să cred că a înțeles mesajul meu. Dacă nu l-a înțeles înseamnă că are o problemă, în primul rând cu mine. Altruismul e o calitate foarte rară, pe care trebuie să o dezvoltăm. Grupul se dezvoltă pe altruism, ești tolerant cu colegul tău, el cu tine și tot așa", a declarat antrenorul ”Șepcilor roșii”, Marius Popescu, după meci.

Etapa viitoare, "U" Cluj va evolua în deplasare cu Industria Sârmei Câmpia Turzii. Dejenii vor primi vizita celor de la Tritenii de Jos.

FC UNIVERSITATEA CLUJ - AS VIILE DEJULUI 10-0 (3-0)

Au marcat: Hîmpea (4), Lemac (27, 38, 46,47), Goga (55, 88), Giurgiu (67 penalty, 75), Pintea (90)

Locație: Cluj Arena

"U" Cluj (4-2-3-1): Pop - Fizeșan, Abrudan, Irimie (Morar 70), Manu - Giurgiu (C), Moșuți (Pașca 31) - Arman (Costea 54), Goga, Hîmpea - Lemac (Pintea 63)

Rezerve: Man - Morar, Popa, Pașca, Costea, Pop Solovăstru, Pintea

Antrenor: Marius Popescu

AS Viile Dejului (4-4-2): Toderean - Tarța, Marton, Mureșan, Banias - Silași, Trifu, Popa, Vaida - Farkaș, Popan

Rezerve: Ruță, Nemeti, Sălătioan, Hoza, Biriș, Petrean, Băieșu

Antrenori: Flaviu Băieșu, Adrian Mânzat

Comenteaza