"U" - FC Botosani 2-1. Lemnaru scoate "Sepcile rosii" din zona retrogradarii VIDEO

"U" a urcat pe locul 13, cu 30 de puncte, dupa victoria cu Botosani. Cu inca 6-8 puncte in ultimele 7 etape este salvata de la retrogradare.

Universitatea vede luminita de la capatul tunelului. Dupa 12 etape avea 4 puncte si parea condamnata, dupa 27, are 30 si este deasupra liniei rosii, pe locul 13. Anul trecut s-a salvat cu 38 de puncte; teoretic, cu inca doua victorii, "U" poate privi spre urmatorul sezon de Liga I.

Valentin Lemnaru a fost din nou eroul "Sepcilor rosii". Cu cele doua goluri marcate luni, el devine lider in clasamentul golgheterilor, cu 13 reusite. La al doilea gol, coautor a fost portarul Lazar, care a facut o preluare de "cascadorii rasului". Prima reusita a lui "Lemnu" a venit din penalty, dupa un hent al lui Olteanu.

"U" a avut puterea sa intoarca rezultatul dupa un start ratat. In minutul 10, Vasvari profitase de o greseala a apararii clujene si a celuilalt portar. Botosaneanul a marcat cu un sut de la mare distanta.

VEZI AICI FAZELE - VIDEO

"U" - FC Botosani 2-1 (1-1)

Marcatori: Lemnaru 43 p., 74 - Vasvari 10

"U" Cluj: Vl. Niculescu - Ciupe, Abrudan, Ninu, Gercaliu - Bucşa, Cristocea (82 Lungu) - Boutadjine (64 Sauvadet), Calcan (58 Machado), Tîrnăcop - Lemnaru

FC Botoşani: Lazar - C. Dinu, Tincu, Oltean, Acsinte - Vaşvari, Danci(78 Codoban) , Croitoru - Vertelis (70 Fulop), Hadnagy (63 Cirjan), Stojkov.

Arbitru: Cristi Balaj

Foto: prosport.ro

Comenteaza