"U" Cluj, victorie la limită cu FC Avrig

"U" Cluj, victorie la limită cu FC Avrig
| Foto: foto Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

"Studenții" s-au impus în deplasare, scor 1-0, după ce au jucat cu un om mai puțin aproape o repriză.

Meciul a început echilibrat, iar prima ocazie importantă a apărut abia în minutul 22. Hordouan a pătruns în careu, a întors pentru Goga, dar atacantul Universității a tras peste. Același Goga a fost în centrul atenției, în minutul 40, când a executat bine o lovitură liberă, dar șutul său a lovit bara. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Actul secund a fost început mai bine de elevii lui Adrian Falub. Clujenii au deschis scorul după 12 minute de joc prin experimentatul Dorin Goga. Trei minute mai târziu, Florescu a fost eliminat și a oferit un final cu emoții pentru "studenți". Hațiegan a semnat ultima ocazie pentru "U", când a tras peste din marginea careului, în minutul 77. Astfel, Universitatea se impune la limită la Avrig, scor 1-0 și continuă parcursul spre Liga a 2-a.

Falub a început în formula: Albuț - Takacs, Onicaș, Abrudan, Chiș - Giurgiu, Micaș, Florescu - Hordouan, Hațiegan, Goga.

FC Avrig a avut urmatorul prim "11": Samoilă - Gombar, Natea, Popa, Simion, Lascu, Bratima, Stelea, Stanciu, Cosovan, Cârstean.

"U" Cluj conduce seria 5, a Ligii a 3-a cu 53 de puncte. Următorul meci pentru "studenți" va fi împotriva echipei din Iernut.

Comenteaza