"U" Cluj acuză arbitrajul după ce a ratat calificarea în semifinalele Cupei României

"U" Cluj acuză arbitrajul după ce a ratat calificarea în semifinalele Cupei României
| Foto: captura Facebook

Universitatea Cluj a fost eliminată ieri seară din Cupa României, deși a condus aproape 70 de minute şi afirmă că arbitrajul meciului reprezintă o jignire la adresa competiţiei. 

Trupa lui Costel Enache a ratat calificarea în semifinalele competiției, după ce a fost învinsă de Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 3-1, dar dă vina şi pe erorile grave de arbitraj. "Respectăm Cupa României, o competiţie a surprizelor, iar pentru clubul nostru, una a amintirilor plăcute, fie că vorbim de trofeul din 1965, fie, mai aproape de noi, de finala din 2015. În această seară, competiţia ne-a rezervat, însă, o surpriză greu de digerat într-un fotbal normal, dar uşor de ascuns sub preş în fotbalul original de la noi.

Fără să căutăm vreo scuză pentru rezultatul negativ, remarcăm că arbitrajul din aceasta seara a reprezentat o jignire la adresa competitiei, a fotbaliştilor din cele doua echipe, dar şi a arbitrilor care îşi fac meseria cu onestitate şi împart dreptatea cu ochii doar pe teren.

E ca şi cum arbitrul ar fi avut o cu totul altă sarcină în această seară. Într-un astfel de climat viciat, unui club precum FC Universitatea Cluj îi este imposibil să "respire". Cealaltă variantă, "să te faci frate cu dracu' până treci puntea", am refuzat-o mereu de-a lungul istoriei.

Şi, cum o imagine face cat 1.000 de cuvinte, la fel cum un fluier aiurea face cat 100.000 de vise spulberate, lăsăm aici, pentru "istorie", câteva imagini din partida de astăzi. În minutul 42, Ilieş a fost lovit cu cotul în figură la mijlocul terenului. În minutul 73, Acka a fost lovit cu cotul în faţă, în careul de pedeapsă", se arată în postarea clubului de pe pagina de facebook. 

Comenteaza