U-BT vrea să arate o altă față în derby-ul cu Sibiul

U-BT vrea să arate o altă față în derby-ul cu Sibiul
U-BT Cluj va da piept acasă cu CSU Sibiu, miercuri, de la ora 17:00, la Sala Sporturilor "Horia Demian", în etapa a 4-a din Top 6.


">

"Urmează meciul cu Sibiul, un meci în care trebuie să arătăm o altă față după meciul de la Timișoara, unde nu am avut intensitatea pe care trebuia să o avem pentru a putea câștiga. Cum le-am spus și băieților, orice meci este important, toată lumea vrea să ne învingă, toată lumea dă ce are mai bun împotriva noastră și nu va fi ușor nici într-un joc! Trebuie să ne vedem de treabă, să rămânem cu picioarele pe pământ, să jucăm un baschet de calitate și să ne dorim la fiecare meci victoria", a declarat antrenorul "studenților", Mihai Silvălașan, pe site-ul clubului.

"Alb-negrii" ocupă primul loc în Grupa 1-6 a Ligii Naționale, cu 39 puncte, având 18 victorii și 3 înfrângeri. CSU Sibiu este pe 2, cu patru puncte mai puțin și un bilanț de 14 succese și 7 eșecuri. În ultima rundă, U-BT a pierdut cu 69-78 pe terenul lui BC Timișoara.

Clujenii s-au mai întâlnit de trei ori cu sibienii în acest sezon, toate întâlnirile fiind câștigate de U-BT, 87-84 și 91-80 în campionat, respectiv 88-70 în Cupa României. U-BT Cluj - CSU Sibiu va avea loc miercuri, 15 martie, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor "Horia Demian". 

Program casa de bilete: miercuri, 15 martie: 14.00 - 18.00, la casa de bilete a Sălii Sporturilor "Horia Demian".
Preț bilet: 20 de lei
Reducere: 10 lei (elevi, studenți pe baza carnetului de elev, respectiv a cardului Omnipass)

Comenteaza