U-BT dă prima bătălie pentru finala campionatului, acasă, cu CSM Oradea. Silvășan: ”E un moment foarte important”

U-BT dă prima bătălie pentru finala campionatului, acasă, cu CSM Oradea. Silvășan: ”E un moment foarte important”
U-BT Cluj va primi vizita campioanei CSM Oradea, marți, 2 mai, începând cu ora 19:00, la Sala Sporturilor ”Horia Demian”, în primul meci din seria semifinalelor Ligii Naționale de baschet masculin.

Cele două formații se vor întâlni pentru a șasea oară în acest sezon. "Alb-negrii" au un bilanț pozitiv cu orădenii până acum: 4 victorii în campionat și încă una în Supercupa României. Duelurile cu CSM Oradea vor reprezenta și o reeditare a semifinalei din stagiunea trecută, atunci când echipa clujeană a cedat cu scorul general de 1-3.

"Cu alt gând decât victoria nu putem porni. CSM Oradea este o echipă foarte bună, sunt campionii en-titre, am tot respectul pentru ei, dar ne dorim foarte mult să câștigăm și să mergem mai departe. Sunt sigur că același lucru și-l doresc și ei. Toată lumea e aptă, nu avem nicio problemă de lot. E un moment foarte important pentru echipa noastră, îi așteptăm pe fani să fie alături de noi și sper ca ei să fie al șaselea jucător pentru noi, iar la final să ne bucurăm împreună", a spus antrenorul U-BT, Mihai Silvășan, pentru ZIUA de CLUJ.

U-BT Cluj - CSM Oradea se joacă marți, de la ora 19:00, la Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca. Întâlnirea va fi transmisă în direct pe Digisport.

Al doilea meci cu orădenii se va disputa în aceeași locație, joi, 4 mai, începând cu ora 19:00, urmând ca restul duelurilor să se mute în Sala Sporturilor "Antonio Alexe" din Oradea. Partidele din semifinale se dispută după sistemul cel mai bun din 5 meciuri.

U-BT s-a calificat în semifinale după ce a eliminat-o cu 3-0 la general pe SCM Craiova. CSM Oradea a trecut în faza precedentă de BC Timișoara, cu același scor.

"Studenții" au patru titluri naționale în palmares, iar ultimul trofeu a fost câștigat în 2011.

Comenteaza