"U", aproape de un nou record la meciul cu Viile Dejului

"Șepcile roșii" mai au nevoie de doar trei goluri pentru a atinge cota 50 în acest campionat. Cei mai buni marcatori ai echipei sunt Brian Lemac și Dorin Goga.

"U" Cluj va juca sâmbătă, 29 octombrie 2016, pe teren propriu, cu AS Viile Dejului, în cea de-a zecea etapă din Liga a IV-a.

"Studenții" țintesc a noua victorie din acest campionat. Universitatea a câștigat până acum opt meciuri și a bifat o singură remiză (2-2 cu Arieșul Turda). Trupa lui "Papi" ocupă prima poziție, cu 25 puncte și un golaveraj de 47-5. "Alb-negrii" au cel mai bun atac și cea mai bună defensivă din campionat. În ultima rundă, "U" a învins cu 2-1 CS Florești. Golurile victoriei au fost înscrise de Brian Lemac și Dorin Goga. În prima etapă, "U" Cluj a stat.

Viile Dejului ocupă locul 11, cu 7 puncte și un golaveraj de 13-20. Viitoarea adversară a "Șepcilor roșii" are al doilea cel mai slab atac din serie. Pe primul loc la acest capitol se află CFR Dej, cu doar 4 goluri marcate. Etapa trecută, formația dejeană a învins acasă cu 2-0 Vulturul Mintiu Gherlii.

Universitatea este aproape de un nou record cu ocazia partidei de sâmbătă. Elevii lui Marius Popescu mai au nevoie de doar trei goluri pentru a atinge cota 50 în acest campionat. Cel mai bun marcator al echipei este Brian Lemac (21 ani, 11 goluri), urmat de veteranul Dorin Goga (32 ani, 10 goluri). La rândul lor, Iuliu Hațiegan și Andrei Pașca au marcat fiecare câte 6 goluri. Toți patru și-au început cariera în tricoul "studenților".

"Suntem pregătiți din toate punctele de vedere pentru jocul de mâine. Vrem să facem un meci bun atât pentru suporteri, cât și pentru confirmarea poziției din clasament. Ne dorim să continuăm seria rezultatelor pozitive din actuala stagiune. Din păcate, nu ne vom putea baza nici acum pe Păcurar. Mi-am dorit foarte mult ca el să joace mâine, la fel și el. Dar nu-l pot forța, trebuie să se mai recupereze. Sper, totuși, să se întoarcă cât mai curând. Avem nevoie de un fotbalist de talia sa", a declarat antrenorul "Șecpilor roșii", Marius Popescu, pentru ZIUA de CLUJ.

"U" Cluj - AS Viile Dejului se joacă sâmbătă, de la ora 16:00, pe Cluj Arena.

Comenteaza