”U” a învins CS Florești. Goga și Lemac au hotărât destinul meciului în prima repriză

”U” a învins CS Florești. Goga și Lemac au hotărât destinul meciului în prima repriză
Este a opta victorie înregistrată de "Șepcile roșii" în actuala stagiune de campionat. Cu acest succes, "U" Cluj își consolidează statutul de lider. "Alb-negrii" au 25 puncte și un golaveraj de 47-5. CS Florești rămâne pe locul 6, cu 15 puncte și un golaveraj de 21-13.

"U" Cluj s-a impus cu 2-1 în fața celor de la CS Florești, sâmbătă, pe arena din Parcul Central, în runda cu numărul 10 din Liga a IV-a. Este a opta victorie înregistrată de "Șepcile roșii" în actuala stagiune de campionat.

Universitatea a avut statut de echipă oaspete în acest joc. Partida ar fi trebuit să se dispute la Baza Sportivă Unirea, din Florești, dar a fost mutată pe Cluj Arena.

GOGA ȘI LEMAC AU HOTĂRÂT DESTINUL MECIULUI ÎN PRIMA REPRIZĂ

Trupa lui "Papi" a deschis scorul după doar 13 minute de la primul fluier, prin Dorin Goga. Atacantul de 32 ani a înscris cu un șut din interiorul careului (13).

Până la pauză, "studenții" și-au dublat avantajul de pe tabelă prin Brian Lemac (40). Echipa gazdă a redus din handicap în prima jumătate a reprizei secunde, prin Daniel Cucuruzan (53).

Veteranul Goga a fost aproape de 3-1. Fostul jucător de la Poli Timișoara și Rapid a reluat în bară o centrare de pe partea stângă (69). Brian Lemac (74) și Gabriel Giurgiu (79) au risipit alte două ocazii pentru echipa lui Marius Popescu. Căpitanul Universității a încercat să-l surprindă pe portarul advers cu un șut de la 30 metri, dar mingea a fost respinsă în corner.

Goga și-a încercat din nou norocul pe final, când a tras puțin pe lângă buturile formației gazdă (85).

”PAPI”: PERFORMANȚĂ FĂRĂ PRESIUNE NU EXISTĂ

”A fost un meci dificil, cu o echipă valoroasă, care a legat cinci victorii până acum două etape. La echipa Floreștiului au jucat vreo 5-6 copii care au trecut pe la ”U” în trecut. E vorba de Frătean, Trușcă, băiatul lui Adi, portarul și alții. Am primit și un gol. Noi ne-am poziționat prost, ei au avut o execuție bună și astfel s-a consumat faza respectivă. Încet încet, se simte și faptul că jucăm din trei în trei zile. Nu vrem să folosim acest lucru ca scuză, dar asta e realitatea.

Noi am făcut și duminica trecută antrenament, ba chiar am avut un amical. După cele 10 etape, care s-au scurs atât de rapid, pot spune că suntem în grafic. Foarte curând va veni și esența. O să mai aducem și alți fotbaliști, dar pentru moment eu zic că stăm foarte bine. ”U” Cluj e un club greu. Tot ce atrage în jurul său naște creează o anumită presiune și naște calitate. Performanță fără presiune nu există”, a declarat antrenorul Universității, Marius Popescu, la finalul partidei.

Cu acest succes, "U" Cluj își consolidează statutul de lider. "Alb-negrii" au 25 puncte și un golaveraj de 47-5. CS Florești rămâne pe locul 6, cu 15 puncte și un golaveraj de 21-13.

Etapa viitoare, "Șepcile roșii" vor evolua acasă cu AS Viile Dejului. Partida se va juca sâmbătă, 29 octombrie 2016, pe Cluj Arena, de la ora 16:00. În aceeași zi, CS Florești va întâlni în deplasare Tritenii de Jos.

CS FLOREȘTI - FC UNIVERSITATEA CLUJ 1-2 (0-2)

Locație: Cluj Arena

Asistență: 700

CS Florești (4-4-2): Aranyosi - Corpodean, Cîmpean, R. Trușcă, Dîrjan - Frătean, Paravan, Mocan, Ciotlăuș - Tot, Cucuruzan

Au mai intrat: Vasilaș, Roman, Toader, Gădălean

Antrenor: Călin Budișan

"U" Cluj (4-2-3-1): Rareș Pop - Fizeșan, Abrudan, Irimie, Manu - Giurgiu (C), Cîndea (Hîmpea 61) - Arman (Adrian Pintea 56), Dorin Goga, Moșuți - Brian Lemac (Horațiu Popa 90)

Rezerve: Man - Pioa, Morar, Hîmpea, Pop Solovăstru, Pașca, Pintea

Antrenor: Marius Popescu

Au marcat: Daniel Cucuruzan (min. 56)/ Dorin Goga (min. 13), Brian Lemac (min. 40)

Comenteaza