Trei săptămâni în Turcia pentru „U" şi posibili adversari din Germania

Trei săptămâni în Turcia pentru „U
Jucătorii lui Mihai Teja vor intra în vacanţă imediat după meciul cu Oţelul Galaţi, de joi, urmând să revină la antrenamente pe 10 ianuarie.

După trei victorii consecutive, „studenţii" au făcut cunoştinţă cu realitatea cruntă a vârfului Ligii I. Pandurii Târgu Jiu şi Petrolul Ploieşti le-au marcat cinci goluri băieţilor lui Mihai Teja care se văd obligaţi să învingă joi pe Oţelul pentru a avea o iarnă mai liniştită. Pauza dintre tur şi mini-retur se anunţă încărcată, însă, clujenii urmând să aibă parte de un program intens de pregătire în Antalya.

Conform informaţiilor noastre, „studenţii" vor petrece aproape trei săptămâni în Turcia, acolo unde vor juca şase sau şapte partide de pregătire. Printre adversarii echipei clujene s-ar putea număra şi echipe din 2.Bundesliga, a doua divizie Germană, însă administratorul special, Vlad Munteanu, a spus că e devreme să pronunţe vreun nume. „Eu mi-aş dori să avem adversari cât mai dificil, să ne călim în meciuri cu echipe mari, puternice. Există posibilitatea să avem şi adversari din a doua divizie germană, însă trebuie să ne sincronizăm programul cu al lor. Se ştie că germanii îşi aranjează aceste perioade de pregătire cu mult timp înainte şi nu ştiu dacă prindem o dată liberă", a spus Munteanu, pentru ZIUA de CLUJ. Conform informaţiilor noastre, un posibil adversar al „Şepcilor roşii" în Turcia ar putea fi chiar FSV Frankfurt, echipă la care actualul conducător al lui „U" a evoluat în 2010.

În Antalya, Mihai Teja va avea la dispoziţie, după toate probabilităţile, o serie de jucători noi, ultimul nume vehiculat la capitolul „veniri" fiind cel al lui Max Nicu, fost jucător în Bundesliga la Hertha Berlin, acum liber de contract. Munteanu a evitat, însă, să vorbească despre viitoarele transferuri, spunând că lista se va face abia după finalul primei părţi a campionatului. „Vom discuta, împreună cu Mihai Teja, după meciul cu Oţelul, iar atunci vom stabili dacă şi ce posturi trebuie întărite. Încă nu există nimic confirmat, nu am început negocieri cu jucători", a spus noul preşedinte şi administrator special al clubului. Antrenorul „Şepcilor roşii" a admis, însă, că în perioada de iarnă vor veni jucători, având în vedere că lotul nu este acoperit nici măcar numeric. „Avem nevoie de fotbalişti, dar asta nu înseamnă automat că dacă vin patru, spre exemplu, vor pleca alţi patru. Eu am încredere în jucătorii pe care-i am, ei au demonstrat că au calitate. În plus, avem jucători foarte talentaţi şi la juniori pe care, încetul cu încetul, îi vom promova la prima echipă", a mai spus antrenorul echipei clujene.

Universitatea va începe returul mai repede decât celelalte echipe din Liga I, „studenţii" având de disputat şi restanţa cu Steaua Bucureşti, contând pentru etapa a 14-a. Cel mai probabil, partida se va disputa cu câteva zile înainte de începerea oficială a mini-returului, respectiv pe 17 sau 18 februarie.

Fără fani în peluză la meciul cu Oţelul. Cât costă biletele

Având în vedere că peluza dinspre hotel Sport de pe Cluj Arena e închisă pentru o etapă, Comisia de Disciplină a LPF sancţionând Universitatea pentru torţele aprinse de fani la meciul cu FC Braşov, clubul a pus în vânzare bilete pentru jocul cu Oţelul doar la cele două tribune. Astfel, un bilet la tribuna I costă 30 de lei, iar unul la tribuna a II-a cu 10 lei mai puţin. La zona VIP, un tichet costă între 60 şi 100 de lei. Biletele se pot achiziţiona de la casele Cluj Arena, dar şi în reţeaua de magazine partnere Eventim.

Etichete
Comenteaza