“Transfer” de la Zenit Sankt Petersburg la “U” Cluj

“Transfer” de la Zenit Sankt Petersburg la “U” Cluj
Surpriză la antrenamentul Universității Cluj.

Victor Hexan, fost maseur al unor formații renumite din Europa, va coordona activitățile de masaj și kinetoterapie ale „studenţilor". El se întoarce la clubul clujean după o pauză de 25 de ani.

Victor Hexan a lucrat la toate loturile naționale ale României, dar și alături de Mircea Lucescu la formații precum Șahtior Donețk și Zenit Sankt Petersburg, câștigând chiar Cupa UEFA alături de echipa ucraineană.

Fostul fotbalist al echipelor Gloria Șimleul Silvaniei (1972-1974), CFR Cluj (1974-1977), Sticla Arieșul Turda (1977-1983) și Metalul Aiud (1983-1989) a rememorat pentru site-ul oficial al clubului prima sa experienţă la clubul universitar.

"Sunt 25 de ani de când am venit prima dată la "U". Se întâmpla pe vremea lui Remus Vlad. A fost o perioadă foarte frumoasă, pe care nu o voi uita niciodată, și tocmai din acest motiv am ales să revin cu inima deschisă, cu tot dragul, la "U". În viață nu trebuie să uiți niciodată de unde ai plecat. Dacă "U" Cluj nu ar fi existat, probabil acum eram pe la Șimleu Silvaniei, orașul meu natal, sau pe la Aiud, cine știe? Dumnezeu le aranjează pe toate, însă. Am petrecut zece ani extraordinari la Șahtior, lângă Mircea Lucescu. A fost superb, echipa a câștigat multe trofee. Eu am o relație specială cu el, este un om deosebit, un caracter aparte" .

"Şepcile roşi" pregătesc pe plan local returul Ligii a 3-a şi,până în a doua jumătate a lunii viitoare, vor disputa opt partide amicale:

  • "U" - Sticla Arieșul Turda (27 ianuarie)
  • "U" - Unirea Alba Iulia (31 ianuarie)
  • "U" - Unirea Dej (3 februarie)
  • "U" - Metalurgistul Cugir (7 februarie)
  • "U" - Industria Galda de Jos (10 februarie)
  • "U" - Luceafărul Oradea (13 februarie)
  • Ripensia Timișoara - "U" (16 februarie)
  • ASU Politehnica Timișoara - "U" (17 februarie)

Liga a 3-a începe în 3 martie, când FC Universitatea Cluj va juca în deplasare cu CFR 2.

Comenteaza