Toni Petrea, primele declarații la Universitatea Cluj: "Vreau să încercăm să atingem play-off-ul"

Toni Petrea, primele declarații la Universitatea Cluj: "Vreau să încercăm să atingem play-off-ul"

Noul tehnician al echipei clujene a fost prezentat de directorul sportiv al clubului, Gabi Giurgiu.

Înainte de reunirea lotului, Universitatea Cluj a anunțat numele antrenorului care va conduce echipa în stagiunea următoare. Toni Petrea (48 de ani) a fost alesul conducerii, iar noul tehnician al "Șepcilor roșii" a oferit primele sale impresii și a anunțat obiectivul formației.

"E o bucurie să mă aflu aici. Am avut discuții în ultima perioadă cu cei din conducere și m-am bucurat de interesul lor pentru mine. Faptul că s-a materializat această mutare mă face și mai fericit. Știu la ce echipă am venit, o echipă iubită, cu mulți suporteri.

Voi încerca împreună cu staff-ul și cei din conducere să continuăm munca depusă aici. Sper să avem un trend ascendent în evoluție și în rezultate. Am avut nevoie de o perioadă de liniște, însă a venit această propunere, una tentantă, de la un club cu pretenții. Nu mi-a luat mult să accept această provocare.

Obiectivul e o clasare mult mai bună decât în sezonul trecut, personal vreau să încercăm să atingem play-off-ul. Cred că este realizabil, contează foarte mult ca jucătorii și cei care vor veni să înțeleagă acest lucru. Au dovedit că pot, ține de dorință și de atitudine.

Sper să îi conving pe suporteri prin rezultate și printr-o evoluție bună. Am venit aici cu sufletul deschis și vreau să facem tot ce depinde de noi ca această echipă să treacă la nivelul următor", a declarat noul antrenor al Universității Cluj.

"Ne bucurăm că am ajuns la o înțelegere. Ne dorim să continue munca depusă de Ioan Ovidiu Sabău și va reuși să ducă echipa la un nivel superior. Îi dorim multă baftă și sperăm să ne bucurăm la cât mai multe victorii", a spus și directorul sportiv Gabi Giurgiu.

Staff-ul lui Toni Petrea la Universitatea Cluj va fi format din Cristi Țermure (antrenor secund), Dumitru Hotoboc (antrenor cu portarii) și Vasile Gheorghe (preparator fizic).

Comenteaza