Teja contraatacă: "Max Nicu ne dă tuturor o palmă"

Teja contraatacă:
Antrenorul Universităţii Cluj, Mihai Teja, a replicat la acuzele aduse de fostul mijlocaș al echipei, Maximilian Nicu.

Deranjat de acuzaţiile lui Max Nicu, antrenorul Mihai Teja a contraacat: „Sunt suprins, chiar şocat. Vorbim de Germania, vorbim de mentalitate occidentală? Max Nicu dovedeşte că, până la urmă, nu există diferenţe, diferenţele sunt făcute de oameni, de caracterul lor. Max Nicu a venit aici după şase luni în care nu a jucat deloc, a stat pe bară. „U” i-a dat o şansă, eu i-am dat o şansă, l-am forţat să joace. Dacă era un fotbalist bun, dacă ar fi ajutat echipa acum când ne propunem mai mult, când ne dorim să urcăm în clasament, să fiţi siguri că ar fi rămas. Uite că Max Nicu ne dă tuturor o palmă, celor care am avut încredere în el. Cel mai bine pentru el era să fie mai războinic şi acid pe teren, nu în declaraţii date în ziare. Nu spun mai multe pentru că nu vreau să cobor nivelul, dar comportamentul său şi reacţia sa sunt de condamnat de către oricine care stăpâneşte noţiunea de bun simţ”, a spus acesta. 

Luni, fostul mijlocaș al Universității Cluj a lansat un atac furibund la adresa antrenorului Mihai Teja, pe care l-a făcut nebun și nesimțit. 

"Nu am rămas din cauza lui Teja. E un nesimţit. Un nebun. Habar n-are de fotbal si nici un simţ pentru jucători. E fals, minte când poate. Nu a avut nici o încredere în mine. O să spun când e timpul potrivit ce s-a întâmplat exact", au fost cuvintele sale

Max Nicu a marcat două goluri în cele opt meciuri jucate în tricoul alb-negrilor şi a dat două assist-uri. Din totalul de 1530 de minute jucate de Universitatea în retur, el s-a aflat pe teren 513 minute, adică un procent de aproape 30%. La finalul campionatului, conducerea a decis să nu îi prelungească acestuia contractul.

Comenteaza