Start fabulos de sezon pentru ”U” Cluj. A învins-o cu 7-0 pe Voința Cetate

Start fabulos de sezon pentru ”U” Cluj. A învins-o cu 7-0 pe Voința Cetate
”U” Cluj a trecut cu 7-0 de Voința Cetate, miercuri, la Orheiu Bistriței, în primul tur al Cupei României 2017-2018.

"Șepcile roșii" au deschis scorul prin Iuliu Hațiegan (5). Denis Hordouan majorat avantajul de pe tabelă cu o dublă (10, 12). Peste alte câteva minute, Hațiegan a semnat și el dubla (18). Dorin Goga (40) a înscris pentru 5-0, iar căpitanul Gabriel Giurgiu a stabilit scorul pauzei din penalty (45). Rezultatul final a fost stabilit de Hațiegan (56), care a marcat pentru a treia oară în acest meci.

"U" Cluj debutează, astfel, cu dreptul în noua stagiune și se califică în turul 2 al Cupa României, faza națională. Partidele din faza următoare a competiției vor avea loc în 23 august. Pe 26 august este programată etapa inaugurală din Liga a III-a.

”Voința Cetate a încercat să ne pună probleme, dar noi avem jucători consacrați, avem alte pretenţii şi important e că am început să creştem la dinamica de joc, aşezare, poziţionare. Sunt mulțumit de victorie, dar îmi doresc mai mult de la unii băieți, mai sunt mici lucruri de corectat sau de însuşit pentru fotbaliștii noi. Ei sunt în momentul în care învață ce înseamnă "U" Cluj, se acomodează cu pretenţiile de aici, care sunt destul de ridicate. Cum trece timpul, creşte presiunea. Nu e uşor să joci aici, nici în Liga a IV-a, nici în Liga a III-a. În rest, sunt mulţumit de aportul lor şi sper să se dezvolte, să progreseze", a spus antrenorul ”Șepcilor roșii”, Marius Popescu, pe site-ul clubului.

Voința Cetate - FC Universitatea Cluj 0-7 (0-6)

Au marcat: Hațiegan (5, 18, 56), Hordouan (10, 12), Goga (40), Giurgiu (45 penalty)

"U" (formula de start): Albuț - Takacs, Abrudan, Onicaș, Irimie - Giurgiu (C), Micaș - Hordouan, Goga, Lemac - Hațiegan. Antrenor: Marius Popescu

Stadion: Cetate (Orheiu Bistriței, Bistrița Năsăud)

Comenteaza