Șase jucători de la CFR Cluj, convocați la loturile naționale ale României

Șase jucători de la CFR Cluj, convocați la loturile naționale ale României
| Foto: frf.to

În plus, față de cei șase fotbaliști selecționați, doi jucători ai campioanei se află pe lista de rezervă a selecționerului Mirel Rădoi.

Noul antrenor al echipei naționale va debuta în dubla din Liga Națiunilor împotriva Irlandei de Nord și Austriei. Pentru cele două dueluri, Mirel Rădoi a decis să convoace doi jucători ai campioanei. Este vorba despre fundașul Andrei Burcă și mijlocașul Ciprian Deac. În plus, pe lista de rezervă a selecționatei de seniori se află Cristi Bălgrădean și Mihai Bordeianu.   

Selecționata de seniori va întâlni Irlanda de Nord în patru septembrie pe teren propriu, iar în șapte septembrie, “tricolorii” se vor deplasa în Austria.

În ceea ce privește naționala de tineret, elevii lui Adrian Mutu vor întâlni Finlanda și Malta. Pentru cele două partide selecționerul echipei U21 a decis să îi convoace pe Alexandru Pașcanu, Cătălin Itu, Claudiu Petrila și Valentin Costache.

Naționala de tineret va evolua în patru septembrie în deplasare în Finlanda, iar în opt septembrie, “micii tricolori” vor primi vizita Maltei.

Comenteaza