Sabău: ”U” va arăta mult mai bine în retur”

Sabău: ”U” va arăta mult mai bine în retur”
Managerul sportiv al ”Șepcilor roșii” a tras linie după încheierea turului din Liga a III-a.

"Studenții" s-au clasat pe locul 1 în Seria a V-a din Liga a III-a, cu 35 puncte, la finalul primei părți a campionatului. Ardelenii au înregistrat 11 victorii, 2 remize și o singură înfrângere. Echipa antrenată de Adrian Falub a ajuns, de asemenea, până în optimile Cupei României, unde a fost eliminată la penalty-uri de Dinamo. Toate aceste rezultate l-au convins pe Ioan Ovidiu Sabău că "U" este pe drumul cel bun.

"Am rămas cu o impresie foarte bună. Echipa e mai sigură pe ea, mai puternică, și dă speranță celor care ne-am înhămat la o muncă foarte grea. Am avut un tur foarte bun. Felicit jucătorii, dar și pe Adi Falub. Jucătorii cu experiență - Abrudan, Goga, Girugiu, Florescu, Albuț - au arătat că au foarte mare caracter.

Micaș și Hordouan au progresat foarte mult. Ursu s-a integrat foarte bine. La fel și Takacs sau Onicaș. Se leagă relațiile de joc. Echipa va arăta mult mai bine în retur", a declarat managerul sportiv al "Șepcilor roșii", pentru ZIUA de CLUJ.

La finalul acestui tur, "U" Cluj s-a despărțit de Darius Hîmpea, Marius Ionescu, Darius Irimie, Robert Moldoveanu și Alexandru Trancă. "Nu au mai intrat în vederile antrenorului", a explicat Sabău. Fostul internațional anunță, însă, că echipa se va întări cu 3-4 jucători în această iarnă. Sabău a vorbit și despre posibilitatea aducerii de jucători străini. Tot pentru realizarea transferurilor, "U" va încerca să inițieze o colaborare cu Viitorul lui Hagi.

"Cine vine la "U" Cluj trebuie să convingă imediat. Numai eu știu ce greu a fost să aduc jucători aici, începând cu divizia D, și continuând cu C. Noi vedem, încercăm (să inițiem o colaborare cu Viitorul - n. red.). Vor veni 3-4 jucători. Străinii sunt mai greu de adus. Au salarii mari și nu ne putem permite. Trebuie să fim atenți cu ei. Probabil vor veni și străini (în viitor - n. red.)".

Comenteaza