Sabău: "Promovarea din Liga 3 depinde numai de noi"

Sabău:
Managerul sportiv al Universității a analizat jocul din amicale și șansele de promovare ale “Șepcilor roșii”.

Fostul internațional a apreciat evoluția din partidele de pregătire și crede că echipa a atins nivelul de joc dorit pentru a se întoarce la lupta din Liga a 3-a. "Echipa a evoluat bine în meciurile amicale. S-a observat o creștere clară a jocului fotbliștilor noștri. Băieții au nivel bun de pregătire și sunt gata pentru a începe campionatul", a spus managerul sportiv al "studenților".

Sabău consideră că promovarea depinde în totalitate de jocul "Șepcilor roșii" în partea a doua a campionatului și că orice adversar va fi periculos dacă jucătorii nu vor fi concentrați. "Promovarea din Liga 3 depinde numai de noi și de jocul nostru.

Este clar că, valoric, suntem peste celelalte echipe din serie, dar trebuie să pregătim fiecare meci în parte și să fim atenți la adversari. Trebuie să ne motivăm și să nu fim relaxați când intrăm pe teren. Nu trebuie să avem emoții la ora jocurilor", a adăugat fostul mijlocaș.

Managerul Universității crede că lotul actual al formației clujene e suficient de numeros și valoros pentru îndeplinirea obiectivului din acest sezon. "Nu cred că mai avem nevoie de achiziții, cel puțin pentru Liga 3. Lotul e unul omogen și cum spuneam totul depinde de noi pentru a ne îndeplini obiectivul", a încheiat Sabău.

"U" Cluj a evoluat bine în amicalele din această iarnă și a reușit 5 victorii, 2 remize și a suferit o singură înfrângere. În cele opt partide de pregătire, "studenții" au marcat 27 de goluri și au primit 14.

Comenteaza