Sabău își dorește mai mult sprijin la "U" după semnarea parteneriatului cu Alexandrion

Sabău își dorește mai mult sprijin la
Managerul sportiv al Universității Cluj le-a mulțumit, de asemenea, celor peste 600 fani care au devenit membri susținători ai clubului.

"A fost un an bun, unul în care am căpătat și experiență în noua mea funcție. Lucrurile merg din ce în ce mai bine. Fiecare a înțeles rolul pe care îl are și anume, de a da încredere oamenilor, de a construi o nouă imagine a acestei echipe. A venit Alexandrion și asta contează enorm pentru noi, dar mi-aș dori mai mult

sprijin din partea oamenilor importanți. Îi dorim foarte aproape și pe suporteri, pentru că avem foarte multe de realizat împreună. E îmbucurător faptul că s-au adunat peste 600 membri susținători într-un timp atât de scurt. Este o mare realizare și vreau să le mulțumesc acestor oameni că sunt alături de noi", a spus Ioan Ovidiu Sabău.

Sabău nu i-a uitat nici pe Gabi Giurgiu, Dorin Goga, Alex Păcurar și Tavi Abrudan. Cei patru veterani din echipa "Șepcilor roșii" au revenit în această vară la clubul unde s-au format.

"Am doar cuvinte de apreciere pentru astfel de oameni și jucători. Faptul că au venit să joace în Divizia D a fost o mare surpriză. Cu toate astea, mă așteptam ca băieții să răspundă pozitiv discuțiilor pe care le-am avut cu ei", a mai spus el.

Miercuri, 14 decembrie 2016, "U" Cluj a semnat un parteneriat cu compania de băuturi alcoolice Alexandrion Grup. Înțelegerea va dura cel puțin până când "studenții" vor reveni în Liga 1, conform declarațiilor făcute de reprezentanții firmei.

”Alb-negrii” au încheiat pe primul loc turul Ligii a IV-a, cu 40 puncte, din care 13 victorii și doar un rezultat de egalitate.

Comenteaza