"U" Cluj are un nou sponsor. Parteneriatul va dura cel puțin până când echipa va reveni în Liga 1

Conducerea "Șepcilor roșii" a semnat, miercuri, 14 decembrie 2016, la Grand Hotel Napoca, un parteneriat cu compania de băuturi alcoolice Alexandrion Grup.

"Acest parteneriat ne arată că suntem un club important, o echipă iubită și cu foarte mulți simpatizanți. Vreau să vă mulțumesc că îmi dați speranțe și că v-ați asociat în noul nostru proiect, unul foarte interesant, cu oameni bine intenționați și responsabili.

Cu toții căutăm să construim o nouă imagine a acestei echipe și să căpătăm încredere, pentru că tot ceea ce vom face va fi pentru a readuce Universitatea în Liga 1. Este un pas important și un mare sprijin pentru ceea ce ne-am propus", a declarat managerul sportiv al "studenților", Ioan Ovidiu Sabău.

Noul sponsor de la "U" Cluj a anunțat că parteneriatul va dura cel puțin până când echipa va reveni în Liga 1. În ultimele două sezoane, Alexandrion Grup s-a implicat și la echipa de handbal feminin a Universității.

"2016 a fost un an de excepție în ceea ce privește investițiile Alexandrion Grup și Fundației Alexandrion în diferite sporturi. Am făcut o mulțime de acțiuni prin care am încercat să aducem suporterii la stadioane, oferind peste 4000 de bilete gratuite în fiecare lună, dar și acțiuni cum ar fi mingi pentru suporteri.

Din acest peisaj al investiilor noastre nu putea lipsi, însă, una dintre cele mai importante echipe de fotbal de la noi din țară, Universitatea Cluj. De aceea, mi-ar plăcea ca în 2019, când "U" va împlini 100 ani de existență, să sărbătorim împreună revenirea echipei acolo unde îi este locul, adică în Liga 1.

Acest lucru reprezintă și un cuvând de onoare din partea președintelui și fondatorului companiei, domnul Nawaf Salameh, care spune că va susține echipa cel puțin până în momentul respectiv", a spus directorul de marketing sportiv al grupului Alexandrion, Valentin Popescu.

La eveniment au fost prezenți președintele "Șepcilor roșii", Radu Constantea, vicepreşedintele Cosmin Irimieș, managerul sportiv Ioan Ovidiu Sabău, jucătorul Octavian Abrudan, directorul de marketing sportiv al Alexandrion Valentin Popescu și directorul juridic al grupului, Victor Savi-Nims.

”U” Cluj a încheiat pe primul loc turul Ligii a IV-a, cu 40 puncte, din care 13 victorii și un singur rezultat de egalitate. 

Comenteaza