Sabău, despre întoarcerea lui Cociș la ”U”: ”Noi îl dorim”. Mijlocașul a urmărit jocul cu Sănătatea

Sabău, despre întoarcerea lui Cociș la ”U”: ”Noi îl dorim”. Mijlocașul a urmărit jocul cu Sănătatea
Ioan Ovidiu Sabău a explicat ce șanse sunt ca Răzvan Cociș să revină la Universitatea Cluj.

Mijlocașul de 34 ani este liber de contract din noiembrie 2016. Atunci, Cociș s-a despărțit de americanii de la Chicago Fire. Vinerea trecută, fostul internațional a urmărit meciul Universității cu Sănătatea (0-0), desfășurat la Baza Sportivă Clujana.

"Nu a fost nimic special. Era în Cluj și a venit să urmărească meciul. Noi ne-am dori să revină. Cum să nu vrem? Nu știm ce se va întâmpla. Poate din vară. Depinde ce își va dori și el. Dacă mai joacă, dacă nu mai joacă", a declarat Sabău, pentru ZIUA de CLUJ.

Răzvan Cociș a debutat la echipa de seniori a "studenților" în 2001. În 2004 s-a transferat în Moldova, la Sheriff Tiraspol. De-a lungul carierei a mai trecut pe la Lokomotiv Moscova, Poli Timișoara, Al-Nassr, Karpaty Lviv, FC Rostov și FC Hoverla Uzhhorod. Din 2014 și până în 2016 a jucat în Major Soccer League, la Chicago Fire.

Cociș are în palmares trei campionate (2005, 2006 și 2007), o cupă (2006) și două supercupe (2004, 2005) ale Republicii Moldova cu Sheriff Tiraspol. Fotbalistul clujean a mai luat Cupa Rusiei (2007) cu Lokomotiv Moscova.

La echipa națională, Răzvan Cociș are 50 de prezențe și 2 goluri marcate. Este al doilea cel mai selecționat fotbalist clujean. Pe primul loc se află actualul manager sportiv al Universității, Ioan Ovidiu Sabău (55 meciuri/7 goluri).

Comenteaza