Rugby-ul se mută pe Cluj Arena: “U” – Steaua deschide balul

Rugby-ul se mută pe Cluj Arena: “U” – Steaua deschide balul
Secţia de rugby a Universităţii a semnat un parteneriat cu Consiliul Judeţean, iar de acum înainte „studenţii” vor disputa toate meciurile de pe teren propriu pe Cluj Arena.

Momentul a fost ales cum nu se poate mai bine, chiar înaintea partidei cu Steaua, de mâine. „Prin acest parteneriat suntem siguri că şi acest sport va câştiga mai mult în popularitate, va creşte vizibilitatea. Vrem să arătăm că există viaţă şi după fotbal, există şi altceva. De acum înainte echipa de rugby îşi va desfăşura activitatea aici", a explicat preşedintele Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu. CJ nu va solicita chirie pentru meciurile echipei de rugby, dar va prelua toate încasările de la jocuri. Primul joc al „studenţilor" va fi mâine, împotriva Stelei. „E un pas înainte pe care îl aşteptam de foarte mulţi ani, e un pas înainte că jucăm pe stadionul reprezentativ al Clujului. Suntem printre cele mai bune echipe din ţară, iar Steaua s-a luptat în ultimii ani pentru titlu, dar l-a pierdut mereu pe final, ultimul l-a luat în 2006. Sper să fim încurajaţi decât mai multă lume, avem nevoie de sprijinul fanilor, este foarte important pentru noi acest pas", a spus căpitanul Bogdan Voicu.

„U" Cluj - Steaua se joacă mâine, de la ora 14:00. Preţul unui bilet este de 10 lei, pentru adulţi şi 1 leu pentru copii şi elevi.

 

Etichete
Comenteaza