Reveniri importante în lotul lui "U" Cluj

Reveniri importante în lotul lui
Dorin Goga și Alex Păcurar au revenit, luni dimineață, la antrenamentele "studenților, după o perioadă în care au lipsit din cauza accidentărilor.

"Goga și Păcurar sunt sănătoși, dar trebuie să avem răbdare cu ei, deoarece vin după o perioadă destul de lungă în care nu s-au pregătit. Sunt șanse minime să joace în amicalul de miercuri, cu Zalăul, tocmai pentru că nu vrem să riscăm nimic în ceea ce-i privește", a spus antrenorul Universității Cluj, Marius Popescu, pe site-ul clubului.

Dorin Goga (32 ani) s-a confruntat cu o afecțiune musculară, iar Alex Păcurar (35 ani) a suferit o recidivă la tendon în timpul antrenamentului efectuat cu ocazia reunirii lotului din 23 ianuarie. Păcurar a prins, de altfel, un singur meci în turul din Liga a IV-a, în victoria 12-0 cu Tritenii de Jos, unde a reușit să înscrie două goluri.

Goga este al doilea golgheter al seriei, cu 14 reușite, pe primul loc fiind Brian Lemac, care a marcat 22 goluri. 

Miercuri, 15 februarie 2017, de la 12:00, în Parcul Sportiv ”Iuliu Hațieganu”, ”U” Cluj va avea un amical cu FC Zalău. În celelalte meciuri de verificare dinaintea returului, ”Șepcile roșii” au învins CSM Hunedoara (2-0), Unirea Jucu (2-1) și Industria Galda de Jos (3-2).

 

Comenteaza