Record negativ pentru Miriuță. Fostul antrenor din Gruia nu are nicio victorie la Chiajna

Record negativ pentru Miriuță. Fostul antrenor din Gruia nu are nicio victorie la Chiajna
Vasile Miriuță (48 ani) nu are liniște nici după despărțirea de CFR Cluj. Fostul tehnician din Gruia nu a câștigat nici un meci la Concordia Chiajna.

Duminică, echipa sa a cedat acasă cu 1-2 împotriva lui FCSB. Ilfovenii au marcat primii, prin Marian Cristescu (54), dar vicecampioana a revenit după golurile lui Daniel Benzar (76) și Denis Man (86).

Concordia a fost învinsă și în runda a treia, 0-1 cu CSM Politehnica Iași, dar și în etapa inaugurală, 0-1 în fața lui ACS Poli Timișoara. Singurul punct scos de formația lui Vasile Miriuță a venit în etapa a doua, când Chiajna a remizat 1-1 cu CS Universitatea Craiova. Cu doar un punct după 4 meciuri, Concordia ocupă locul 12.

Deși nu a câștigat nicio partidă, fostul antrenor al CFR-ului crede că ilfovenii sunt pe drumul cel bun.

"Echipa joacă așa cum îmi doresc eu 60-70 de minute, dar sunt de puțin timp aici. Echipa e pe un drum bun, (iar azi - n. red.) am pierdut pe mâna noastră", a spus Miriuță după 1-2 cu FCSB, pe Digisport.

Vasile Miriuță a pregătit-o ultima dată pe CFR Cluj, de care s-a despărțit la finalul lunii mai. Acesta a fost reconfirmat în funcție la doar o zi de la ieșirea echipei din insolvență, dar "feroviarii" l-au înlocuit în cele din urmă cu Dan Petrescu. Sub comanda lui Miriuță, formația din Gruia a terminat pe 4 în play-off sezonul trecut. El i-a mai pregătit pe ardeleni și în 2014.

Miriuță își va reîntâlni foștii elevi în etapa a 10-a, când Concordia Chiajna va da piept acasă cu CFR Cluj.

Comenteaza