Record inimaginabil. ”U” Cluj, aproape de cifra 1000 la numărul de ”socios”

Record inimaginabil. ”U” Cluj, aproape de cifra 1000 la numărul de ”socios”
Universitatea Cluj se apropie de cifra 1000 la numărul de membri cotizanți, calitate prin care fiecare suporter al ”Șepcilor roșii” are posibilitatea de a se implica activ în viața echipei.

"Șepcile roșii" au ajuns în acest moment la 900 membri susținători, fiind clubul cu cei mai mulți "socios" din România, a anunțat, vineri, pagina oficială de facebook a clubului. Din cei 900 de membri, 655 s-au înscris doar anul trecut.

"Le mulțumesc celor 900 de suporteri care, în cele câteva luni scurse de la momentul în care am lansat acest proiect, au devenit membri ai FC Universitatea Cluj. Ne apropiem de pragul 1000, un prag psihologic pe care vreau să-l depășim cât mai rapid. Mă bucur că atât de mulți oameni au înțeles că un club e puternic doar dacă are în spate susținerea suporterilor. Fanii lui "U" au înțeles acest lucru, iar acum, la Cluj, asistăm la ceva care nu s-a mai întâmplat nicăieri în țară: suporterii au venit în număr foarte mare alături de noi, 900 până acum, și au făcut din FC Universitatea Cluj clubul cu cei mai mulți membri din România. 900 este o cifră frumoasă, dar îi așteptăm în continuare pe clujeni, și nu doar pe ei, să se alăture Universității. Pentru că doar împreună suntem mai puternici", a declarat președintele lui "U" Cluj, Radu Constantea, pentru ziuadecj.ro.

"U" Cluj este lider autoritar în Liga a IV-a, cu 58 puncte, având 19 victorii și un singur rezultat de egalitate. "Alb-negrii" sunt totodată calificați în semifinalele Cupei României pe județ.

"U" a început proiectul "socios" la începutul lunii noiembrie și membrii înscriși au posibilitatea de a se implica activ în viața echipei. Cotizația anuală este de 100 ron. Mai multe detalii despre înscriere AICI.

Comenteaza