Reacția patronului după ieșirea necontrolată a lui Dan Petrescu: "Trebuie să producem fotbal, nu frustrări"

Reacția patronului după ieșirea necontrolată a lui Dan Petrescu: "Trebuie să producem fotbal, nu frustrări"
| Foto: captura video

Nelu Varga a transmis un mesaj după incidentele petrecute ieri seară, la finalul partidei dintre CFR Cluj și Farul Constanța.

"Feroviarii" au fost învinși pe teren propriu de noua campioană, însă chiar și așa au obținut biletele pentru barajul de cupe europene. Totuși, situația nu a fost pe placul antrenorului, care și-a ieșit din minți și s-a războit cu toată lumea după fluierul final.

Reacția lui Dan Petrescu nu a fost pe placul patronului formației din Gruia, care a criticat gesturile tehnicianului. În plus, Nelu Varga a ținut să își ceară scuze pentru comportamentul antrenorului.

"Îmi cer scuze în nume personal și al clubului CFR Cluj pentru incidentele de aseară. Nu aceasta este imaginea CFR Cluj, ci blazonul că în ultimii ani 5 ani am fost campionii României. Indiferent de presiune trebuie întotdeauna să ne respectăm blazonul.

Felicit echipa Farul Constanța pentru titlul de campioană și pentru felul în care a jucat aseară la Cluj. Aceasta este calea! Calea fotbalului, calea corectitudinii sportive cu orice preț. Dacă ne abatem de la ea, pierdem însăși esența fotbalului, esența unui club precum CFR Cluj.

Ne pierdem identitatea, ceea ce este infint mai grav decât un rezultat sau un campionat ratat. Vă asigur că atât timp cât sunt eu patron, nu veți mai vedea asemenea scene la CFR! Indiferent de cât am fi de supărați… trebuie să producem fotbal, nu frustrări! Forța, CFR!", a transmis Varga pentru Fanatik.

Comenteaza