Răspuns pentru contestatari: “«U» Cluj e un club curat”

Răspuns pentru contestatari: “«U» Cluj e un club curat”
Mijlocaşul care a adus in extremis un punct Universităţii Cluj după disputa cu Dinamo Bucureşti (2-2), Adrian Cristea, i-a criticat pe oficialii cluburilor din Liga I care au declarat înaintea meciului că “studenţii” nu îşi vor apăra corect şansele.

Cel mai vehement în acest sens a fost tocmai finanţatorul rivalei CFR, Arpad Paszkany, a cărui formaţie s-a distanţat la cinci puncte de Dinamo după rezultatul înregistrat miercuri. "Pariaţi 1 solist la meciul dintre Dinamo şi Universitatea. Vor câştiga la două goluri diferenţă, ca să fie liniştiţi", spunea omul cu banii din Gruia cu doar câteva ore înaintea partidei, la Sport.ro. Replica a sosit imediat după meci şi i-a aparţinut mijlocaşului Adrian Cristea. "Sunt bucuros că m-am întors pe stadionul unde am jucat atâta timp, dar când a început jocul am uitat totul. Pe mine mă interesează echipa mea, «U» Cluj e un club curat, care stă cu capul sus. Toţi specialiştii vorbeau de blat, dar asta e România. După meci le-am urat baftă foştilor colegi. Dinamo are un lot cam subţire, orice absenţă se vede la ei. Le-au lipsit vreo trei jucători sau poate mai mulţi şi asta s-a văzut. Claudiu avea emoţii când a început meciul, dar i-au trecut apoi. Nu eram foarte iubit aici de către suporteri. Dinamo trebuie să îşi schimbe stadionul, ăsta nu e pentru fotbal", a precizat fotbalistul Universităţii.

În minutul 90 al partidei, la scorul de 2-1, Adrian Cristea a luat o acţiune pe cont propriu şi a restabilit egalitatea cu un euro-gol.

Comenteaza