Radu Raţiu despre gazonul de pe Cluj Arena: "Nu s-a stricat mai mult decât după un meci de fotbal. Intenţia e să atragem cât mai multe sporturi pe stadion" FOTO

Radu Raţiu despre gazonul de pe Cluj Arena:
Directorul Cluj Arena, Radu Raţiu şi preşedintele consiliului de administraţie al societăţii Cluj Arena, Radu Sporiş au explicat modul în care se vor desfăşura meciurile de fotbal şi rugby, în perioada următoare, pe Cluj Arena.

După ce antrenorul Ioan Viorel Ganea s-a plâns de starea gazonului după meciul de rugby de sâmbătă, Raţiu a ţinut să explice că terenul nu se prezintă în condiţii atât de proaste, ba dimpotrivă.

"Gazonul nu s-a stricat mai mult decât după un meci de fotbal. Intenţia e să atragem cât mai multe sporturi pe Cluj Arena. Există şi alte exemple din străinătate precum: Wembley, San Siro (Milano), Villa Park (Birmingham) unde se desfăşoară atât meciuri de fotbal, cât şi de rugby. Probabil că domnul Ganea a reacţionat imediat după meci, însă de atunci gazonul a fost cosmetizat, drept dovadă că azi s-au şi antrenat fotbaliştii pe el", a explicat Radu Raţiu.

Pe de altă parte, Ioan Viorel Ganea s-a limitat să comenteze că starea gazonului s-ar putea prezenta în condiţii optime până la următorul meci al jucătorilor săi programat peste trei săptămâni.

"E bine că gazonul are un drenaj bun în condiţiile vremii de acum. Sper să fie în regulă", a spus Ganea.

 

 

Comenteaza