Puştiul Calcan, „urecheat" de antrenor: „A dispărut prea mult din joc, aveam aşteptări mai mari de la el"

Puştiul Calcan, „urecheat
Andreas Calcan (19 ani) a început pentru a treia oară ca titular la Universitatea, însă luni a bifat doar o repriză. Mijlocaşul l-a nemulţumit pe Mihai Teja din cauză că a pierdut mingi în situaţii de contra-atac şi nu a găsit ultima pasă, aşa cum i s-a cerut, astfel că la pauză i-a lăsat locul lui Lorant Kovacs. Acesta din urmă, deşi mai puţin tehnic, a impresionat prin dăruire, fiind aşezat într-o poziţie mai ofensivă, în spatele lui Lemnaru.

„Normal că m-a nemuţumit Calcan. Vroiam mai mult de la el, e un jucător foarte talentat, dar azi a pierdut prea multe mingi. Aşteptam să vină cu pase, să dea ultima minge, dar a ţinut prea mult de balon când n-a fost nevoie. Trebuie să-şi schimbe atitudinea", a spus Teja, imediat după meci. Considerat a fi unul dintre cei mai talentaţi jucători produşi de „U" în ultimii ani, Calcan a început să fie folosit abia în acest sezon, deşi a făcut pasul spre echipa mare în urmă cu aproape un an. Jucătorul originar din judeţul Olt, şi care a mai evoluat şi pentru Şcoala de Fotbal „Ardealul", a bifat şapte prezenţe în acest an, dintre care trei ca titular.

În vară, el şi Octavian Ursu au fost „furaţi" de Dinamo Bucureşti, s-au pregătit la Săftica aproape două săptămâni, dar apoi au fost nevoiţi să se întoarcă la „U", fiind ameninţaţi cu suspendarea. Cei doi au ajuns în „Ştefan cel Mare", după ce au plecat din cantonamentul Universităţii de la Poiana Braşov pentru a-şi susţine examenele de la Bacalaureat.

Etichete
Comenteaza